|
こんばんは。
今日は、お仕事で関東方面に行ってきました。 冷たい雨が、時折、みぞれになっていました。 ところで、 私は、久々にサラダを作りました。 『わわ菜と漬けまぐろの、巣篭もりサラダ』 作り方 1. わわ菜の白い部分と緑の部分を切り分けましょう。 2. 緑の部分を2ミリメートル幅でカットして下さい。 そして、鳥の巣状に盛り付けて下さい。その際、真ん中に巣篭もりのくぼみを作って下さい。 3. わわ菜の白い部分を1センチメートル角にカットしましょう 4. 3.を塩で揉みましょう 5. 漬け鮪をダイス状にカットして、4.と合えて下さい。 6. 簡単ドレッシングを作りましょう。 ・ポン酢にゴマ油を適量混ぜて、黒胡椒をまぶしましょう、これでok! 7. 5.と6.を合えて下さい 8. 2.のくぼみに、7.を盛り付けて下さい 9. 8.を崩しながら、召し上がってください。 ※お好みで、胡麻ドレッシングを上かけると、一層美味しくなります。 お試しあれ! ---------------------------------------------------------------------------- 【English】 Good evening. It has gone to the Kanto district on business today. The cold rain was sometimes sleet. By the way, I prepared a salad after a long time. '[Wawa] greens, soaking [magurono], and nesting salad' How to make 1.Let's divide the part where [wawa] greens are white into a green part. 2.Please cut a green part by the width of two millimeters. And, please dish up like the bird's nest. In that case, please make the hollow of nesting at the center. 3.Let's cut the part where [wawa] greens are white in one-centimeter corner. 4. Let's massage 3. with salt. 5. Cut soaking [maguro] like the die and mix with 4. 6.Let's make easy dressing. ・It is this to which sesame oil is mixed with the ponzu sauce in the proper quantity, and a black pepper is sprinkled and ok. 7. Mix 5. and 6. . 8. Please dish up 7. to the hollow of 2. 9. Please eat 8. while destroying it. - If the sesame dressing is kicked by the favorite on, it becomes more delicious. Please try it! お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
[!o(⌒囗⌒)oΨ♪ 係長の 30分クッキング ] カテゴリの最新記事
|