|
テーマ:海外生活(7775)
カテゴリ:仕事の話
翻訳遅れました!
ウェストバージニア州にようやく着いた。4時間のセミナーをベックリーで 終えてからジムと一緒に北方面へドライブ。途中オハイオ州も通り今夜の 宿泊先と明日のセミナーのあるウィーリングへ。 今日はジムとディアナ(ベックリーのコーディネーター)がタマラックという ウェストバージニア一のアート&クラフト店舗の並ぶ素晴らしいモダンな ショッピングセンターとカフェに連れていってくれた。 ここのカフェは近くの有名なグリーンブライアーというリゾートの見習い シェフ達がここで腕試しをするらしいので、食べものも素晴らしかった。 私はベジタブル・ラザニア(ポータベラ・マッシュルームやサンドライド・ トマトの入ったクリーム仕立て)とサワークラウトのスロー、そして キーライムパイを頂いた。美味しかった♪ (気がついたらデザートの写真しか撮っていなかった・・・) 午前4時45分に起床し、4時間のセミナーと4時間のドライブを合わせたので とても疲れた。 ウィーリングの報告は明日致します。 I'm in West Virginia at last! After conducting a seminar for 4 hours in Beckley, Jim and I drove North (and briefly through Ohio) to get to Wheeling for lodging for the night as well as tomorrow's seminar. Jim and Deanna (the regional coordinator for Beckley) took me to a wonderful place called Tamarack, a very modern and artsy shopping emporium and cafe. The cafe is directly catered by a nearby famous Greenbrier resort, where world-class chef apprentices share their culinary skills. I tried their vegetable lasagna, saurkraut slaw, and key lime pie. C'est delicieux! I am exhausted after being up since 4:45 am to get here to conduct the seminar and subsequent driving for another 4 hours. I shall report on the Wheeling activities tomorrow. P.S. Pictures will be added after I return. お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
|