シナモンとジンジャーたっぷりのパンプキンプディング 本格的♪ サークルタイム
November 12th Nakamura
How to Make
Traditional Pumpkin Pudding
パンプキン プティングの作り方(8切れ)
材料
●かぼちゃ ゆでたもの3カップ
(種と皮を取ってゆでた物、潰しておくかフードプロセッサーにかける)
●はちみつ 2/3カップ ●お砂糖 大さじ 1●シナモン 小さじ 2
●しょうが 小さじ 1(パウダーでもおろしたものでも可)
●溶き卵 4個 ●ミルク 2と1/3カップ(沸騰直前まで温めて室温にした物)
作り方
Step 1全部混ぜて耐熱のお皿に入れる
Step 2 焼く
プルンプルン がいい人 170度で40分
ちょっとサクッとしたのがいい人 200度で10分、その後170度で40分
以上!
ちょっと熱めでバニラアイスクリームと一緒に食べると尚 美味しい!
Ingredients
●Cooked pumpkin 3cups ●Honey 2/3cup ●Sugar 1tablespoon
●Cinnamon 2teaspoon●Ginger 1teaspoon ● Egg 4(beaten)
●Milk 2 1/3cup(Cool it room temperature after heated until almost boiled)
How to Make
Step 1 Stir the all ingredients and then put it into a pan.
Step 2 bake it
(If you like soft one, bake it 40 minutes in 170℃ oven)
(If you like hard one, bake it 10minutes in 200℃ then 40minutes in 170℃)
Vanilla ice cream with just baked pumpkin pudding is the best combination!