クリームパスタのお気に入りレシピ(英語です。すみません。)
アメリカ人のお友達に教えてもらったレシピ。だから英語です、ごめんなさい!友達の家に遊びに行ったとき、一緒に作って食べたんだけど、すごくおいしかったので、皆様にご紹介します。缶づめとか、インスタントソースとかを一切使わないから好きなの。イタリアンのレストランで食べるみたいにおいしいよ。感想お待ちしています。Creamy Tortellini1 lb - Cheese Tortellini2 Tablespoon - Butter1/2 Cup - Chopped Onion3 cloves garlic, minced1 Cup - Tomatoes, diced1 1/2 Tablespoon - Basil, dried1/2 T Salt; 1/2 T Pepper; red pepper if you like.1 C - Whipping cream1/4 C - Parmesan Cheese1 pkg (9oz) - Fresh SpinachCook Tortellini; Drain.Cook onion and garlic in butter or oil.Add spinach, tomato, basilsalt, pepper (5 min.)Stir in cream and cheese until it comes to a boil.Reduce heat to low; stir in Tartellini.Cook an additional 4-5 min.Serve w/added cheese.おいしいよー!クック、ルンルン!