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kaorin♪FX&I Love Lasvegas

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働く主婦♪かおりん

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カテゴリ

2006.12.07
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テーマ:I Love Las Vegas(121)
カテゴリ:★ラスベガス★
昨日パリスホテルのバフェでクレープを食べ損ねたお話をしましたが、どうやらバフェの向かいに

クレープ専門店のLa Creperieきらきら

というお店があり、これまたおいしいとのこと

なのでちょっと調べてみました

P_la_creperie_300x225.jpg

Reservations: (702) 946-7000
予約:(702)946-7000
Cuisine: French
料理:フランス語
Hours: 7AM - 11PM; Daily
時間:午前7時 - 午後11時;日刊紙
Cost: $
原価:$


Have a quintessential French delicacy prepared before your eyes at this traditional walk-up bistro. Delicious fillings, both for dinner and dessert, are available for your personal combination. At La Creperie, you'll find all the ingredients you need to create a sweet dessert, filling meal or light snack.
典型のフランスの繊細さをこの伝統的なエレベータなしのビストロであなたの目の前に準備しておいてください。うまい充填材は、夕食とデザートのために、あなたの個人の組合せに利用できます。La Creperieで、あなたはあなたが甘いデザート、満腹させる食事または軽い軽食をつくるために必要とする全ての成分を見つけます。

Inspired by the sidewalk creperies that line the streets of Paris, La Creperie is the place to find this delicate, authentic French creation.
パリの通りを埋め尽くす歩道creperiesの影響を受けて、La Creperieは、この難しい、本物のフランスの創造を見つけるための場所です。

FEATURED RECIPE:
呼び物のレシピ:

Crepe Favorite
クレープお気に入り
2 cups flour
2つのカップ小麦粉
2 tablespoons sugar
2つの大さじ砂糖
2 teaspoon salt
2つの茶さじ塩
6 eggs
6つの卵
6 tablespoons butter, melted and cooled
6つの大さじバター(溶かされて、冷やされる)
2 cups milk
2杯のカップミルク
2/3 cup water
2/3カップ水

For Filling
充填材のために
1/2 pound each fresh blueberries, blackberries, raspberries, and strawberries
それぞれ1/2ポンドの新鮮なブルーベリー、ブラックベリー、キイチゴとイチゴ
1 cup raspberry coulis
1つのカップキイチゴcoulis
2 cups whipped cream
2つのカップホイップクリーム
1/4 cup powdered sugar
1/4カップ粉砂糖

In a food processor set with a metal blade, place the flour, sugar, and salt. Add the eggs and process with pulsing action. Add the butter, milk, and water. Pulse to combine. Pour batter into container and refrigerate for 1 hour.
金属刃をはめ込まれるフードプロセッサーにおいて、小麦粉、砂糖と塩を置いてください。卵とプロセスを脈うっている行動と加えてください。バター、ミルクと水を加えてください。組み合わさるために、脈うってください。生地を容器へ注いで、1時間冷えてください。

Spray frying pan or crepe pan with non-stick spray. Heat pan. When hot, ladle enough batter to thinly coat the surface of the pan. Cook on 1 side and flip. Cook on the other side. Remove from pan and let cool. Continue making the crepes, spraying pan prior to making each one.
こびりつかないスプレー付きのスプレーフライパンまたはクレープパン。パンを熱してください。熱いとき、薄くパンの表面をおおうのに十分なバッターをすくってください。1チームとフリップに関して調理してください。向こう側で調理してください。パンから取り除いて、涼しくならせてください。クレープ(それぞれを作ることより前のスプレーパン)を作り続けてください。

Fill each crepe will mixed berries and a little raspberry coulis. Top each crepe with more berries, coulis, whipped cream, and finish with a dusting of powdered sugar.
各々のクレープがそうする一杯は、ベリーと少しのキイチゴcoulisを混ぜました。より多くのベリー、coulis、ホイップクリームで各々のクレープの頂をおおって、粉砂糖のゴミ掃除で終えてください。


サイトはもちろん英語なので、翻訳サイトを利用して翻訳してみました。

もちろんちょっとおかしい翻訳があることはご了承下さい

コストは$というのは$5~$15ということです。

翻訳の結果、私の理解はイマイチですが、おいしいお店と聞きましたので、次回は利用したいな~

と思ってます♪





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最終更新日  2006.12.07 11:40:49
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