キャベツを売る若者(東ティモール回想その57)
キャベツ売りのお兄さんたち↑(2014年7月6日、ディリ東ティモール)木登りしている子供たち↑(2013年12月28日、ティバール、リキサ県) 向こうのほうでキャベツが山積みになっています。近づいていくと、キャベツの間に人が座っています。キャベツを売っています。道端でこんなにたくさんのキャベツを売っているのは見かけたことがありませんでしたので、驚きました。(続く)【Bon appétit !】 There are only about 174,000 hectares of arable land in East Timor. With generally poor and shallow soil, steep terrain, and an unreliable climate, most farming is at a subsistence level. The farming system is based on slash and burn farming shifting cultivation. In the north and a few fertile areas of the south, maize, cassava, cowpeas, and sweet potatoes are primary crops. Other agricultural products include, soybeans, cabbage, mangoes, bananas, vanilla, mung beans, taro (swamp and upland), onions, peanuts, sago(サゴヤシ), coconuts, and tobacco.(https://www.nationsencyclopedia.com/Asia-and-Oceania/East-Timor-AGRICULTURE.html)