|
カテゴリ:Story About Foods
僕が好きな、しっかりと山椒を効かせたタイプの麻婆豆腐。 一見変わった水餃子(ほとんどワンタン)も皮がモチモチで絶妙。 こんな美味しい御飯が食べられる土地を離れると思うと、少し寂しいかも・・・ I had a dinner at Kishu-saien in my neighborhood. I took a Mapo doufu and boiled dumplings. Mapo doufu is a popular Chinese dish from the Szechuan province. It is a combination of tofu set in a spicy chili- and bean-based sauce, typically a thin, oily, and bright red suspension, and often cooked with minced meat, usually pork or beef. ◎5月31日(火) ・・・ メシの記録1083日 朝 → 松屋(地元)で、ソーセージエッグ定食W 昼 → オリジン東秀(地元)で、冷麺(胡麻だれ) 夜 → 貴州菜園(地元)で、麻婆豆腐(水餃子つき) お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
Last updated
2011.05.31 22:19:45
コメント(0) | コメントを書く
[Story About Foods] カテゴリの最新記事
|