主人と私はお昼ご飯をしっかり食べたので、この照り焼きは長男のみです。
鶏肉をレシピ通り焼くと照り焼きらしくしっかり光ったので、感動しました。
味は、やや塩味が強いかな。たれをつけて焼きすぎたかも知れません。
味加減は難しいです。
ひじきは、市販のひじき煮に、玉ねぎの薄切りと砕いたクルミを混ぜて、レンジにかけただけです。量が増えて、風味が出ます。
キャベツと人参の塩もみシーザーサラダ、トマトが付け合せです。
When I cooked the chicken according to the recipe, it was shined well, so I was moved.
The taste is a little salty. It may have been overbaked with a sauce.
It is difficult to adjust the taste.
Hijiki is simply a mixture of commercially available simmered hijiki, thinly sliced onion and crushed walnuts and put in a microwave oven. The amount increases and the flavor comes out.
Served with cabbage, carrot salted chamomile Caesar salad and tomato.