|
テーマ:暮らしを楽しむ(388460)
カテゴリ:世界一の社食
今日の我が社の社員食堂のメニューは管理栄養士さんが監修してくれた丼が有りました。豚肉と野菜の丼で、野菜の1日の必要量の半分が取れるとのことです。
もっとお肉が少ない薄味かと思いましたが、案外お肉も多くて味もしっかりしてて食べやすかったです。 社員食堂のスタッフの皆様。いつも美味しいご飯をありがとうございます。幸せです。 The menu of our employee cafeteria today had a bowl supervised by a registered dietitian. It is said that a bowl of pork and vegetables can get half of the daily requirement of vegetables. I thought it was lighter with less meat, but unexpectedly there was more meat and the taste was solid and easy to eat. All the staff of the employee cafeteria. Thank you for your delicious rice. Is happy. お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
最終更新日
2022.06.18 19:25:59
コメント(0) | コメントを書く
[世界一の社食] カテゴリの最新記事
|