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テーマ:食べ物あれこれ(50336)
カテゴリ:地産地消を考える、食育を推進する
トランス脂肪酸に関しては、ご存知のことと思います。 マーガリンに含まれていることで有名ですね。 今日は、そのトランス脂肪酸の食料への使用禁止に関する記事をご紹介します。 ニューヨーク市は、2007年7月からトランス脂肪酸の使用を制限しています。 The city health department unveiled(明らかにした)a proposal that would prohibit cooks at New York City's 24,600 food service establishments from using ingredients that contain artificial trans fatty acids(トランス脂肪). The artery-clogging(動脈を詰まらせる)fats, which are commonly listed on food labels as partially hydrogenated(水素添加された)oil, are present in some shortenings , margarine, and frying oils and are found in foods like french fries(フライドポテト)and doughnuts. In Chicago, a similar proposed ban on trans fats has been protested by some who see it as unnecessary government meddling(干渉). お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
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