|
カテゴリ:レシピ
Wet Ingredients 150ml milk 150ml cream 1x egg 1) Mix them together Dry Ingredients 3cups SR flour (or 3cups plain flour plus 11/2 Teaspoon of BP) shift first 2x tablespoon sugar 1cup date chopped 1lemon zest 2) combine all dry ingredients well 3) pour wet ingredient mix to dry ingredients, then mix well 4) make dough approx 3-4 cm thick to make scones. 5) put milk, bake 10-15 mins with 200 degree oven till golden brown オーストラリア版のマスターシェフが最近好きです(*^_^*)。 ジャッジの一人がデモしていたスコーンのレシピ。 3カップの小麦粉に対し、各150mlの牛乳と生クリーム、卵一個が基本だそうで、 混ぜ合わせる副材料によって、sweetsにもsavoryにも応用できるそう。 お気に入りの記事を「いいね!」で応援しよう
[レシピ] カテゴリの最新記事
|
|